Vad gör man på en ledig dag?
Holaveden cyklar långt. I kaxholmen brände grabbarna av full hand på mountainbike. Palle klev av i bunn hörde jag rykten om.
Var det cykeln eller benen som tog slut? Han skyller på att växelörat gick av men jag har inte fått fullständiga uppgifter ännu.
Oskar och gurra körde över 5 timmar. Respekt. Man har inte roligare än vad man gör det.
I Göteborg ställde vi ut klockan 10:00 ovh var hemma strax efter 17. En lång dag på en gård sadel. Är man villig att cykla några mil utanför stan finns det otroligt vackra vägar att hoja runt på. Överklass-safari längs med kusten. Dyra villor och vackra utsikter. Dyrt fika dessutom, men har mas soppatorsk får bensinen kosta hur mycket den vill.
Man lär verkligen känna sig själv på en cykelsadel, speciellt efter ett par timmar när krafterna tryter. Skötte energiintaget ganska noga med strax innan klockan slog över till den femte timmen var jag slut. Ändå positivt överraskad, för några veckor sen skedde samma sak vid den tredje timmen.
Tänkte en del på Holmbergs rekord i klevaliden. Tio tusen höjdmeter. Tror han var ute i närmare 40 mil. Större delen helt solo. Han måste verkligen lärt känna sig själv.
Att vänsterprassla lite som cyklist är roligt, men nu vill jag inget hellre än att bli löpare igen. Det är något visst med att springa ändå. Ska smyga igång lite i helgen med löpning och håller alla tummar jag har att hälsenan känns bättre.

hörs hej

/örnen