På träningsfronten intet nytt

Vad gör man när man vilar en vecka?
Har tyvärr för mycket energi kvar på kvällarna att det är svårt att somna.
Kroppen behöver 1-2 timmar aktivitet dagligen för att vara sådär lagom mosig och trött vid tiotiden på kvällen. Nu ligger jag och vrider mig långt efter midnatt. Märkligt.
Är inte helt nollad denna veckan dock, en timme i måndags för att testa hälsenan. Den var kass, men det går nog åt rätt håll. Hoppas jag. Börjar bli lite galen.
Kanske får bli en långtur på cykel till helgen precis som föregående helg. Det var rätt gemytligt faktiskt. Man får se fina vyer på en landsvägscykel.

Mina vänner i klubben springer dock väldigt bra. Bergman och cullin tog klivet under 31 minuter på 10k i lördags när de landade på 30:38/30:39. Rätt häftigt. För några år sedan var båda strax under 35 på milen. Finns inget som talar emot att de ska klara drömgränsen inom något år.
Meraf batha sprang på nytt svenskt rekord i tisdags, 31:08 och därmed även under OS-kvalgränsen. Om hon sedan får åka återstår att se. Svenska olympiska kommittén är som ni kanske har läst lite speciella när de väljer ut sina aktiva inför kommande mästerskap. Jag håller alla tummar jag har i alla fall.

Eventuellt rullas det lite landsväg på lördag från kaxholmen om någon är intresserad.
Med vänlig hälsning, örnen

1 kommentar

  1. Michael edgren

    2021-05-08 at 5:17 e m

    Hur går det med hälsenan….kör du hård massage? För mig funkade det mkt bättre än stötvåg…träffade mer exakt! Om det nu är samma problem:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2022 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑