Vykort från Santa Pola – del 2

Träningslägret rullar på utan större missöden. Igår sprang vi ett hårt banpass tillsammans med ett gäng göteborgare, där många dragit på sig juniorlandslagslinnet och springer på tider som en annan bara kan drömma om. Men vi smålänningar hängde på bra och tillslut hade vi skrapat ihop 8km på tartanen. Bröderna Nilsson från Högby ä här och visar hur ett träningsläger ska genomföras. Jag ska inte avslöja för mycket men det är häftigt att se hur sådana elitidrottsmän tränar. Om David blir av med sin nackspärr springer han 10 km på söndag i Valencia, det kan gå undan.

Hemfärd sker på lördag. Hade vi stannat till söndag så hade jag nästan blivit tvungen att springa halvmaran som går här i staden. 200 spänn i startavgift och 5 höjdmeter. Med den formen jag har nu jade jag sprungit hem ett nytt PB, det är jag övertygad om.

2018 har minst sagt startat väldigt bra, hittills har jah sprungit 20 mil och i eftermiddag blir det ytterligare någon, eller några. Nu gäller det bara att fortsätta gnugga på så hopps jag att det ska ge ett ordentligt lyft innan vi drar igång löpsäsongen på allvar. Kanske är det 2018 man kommer minnas som den bästa säsongen man hade, det vet man aldrig riktigt.

Hörs hej

20×200 med 200 joggvila. Tröjan åkte av när de andra drog på sig spikes.

2 kommentarer

 1. Hej!
  Vad är detta för träningsläger ? Verkar vara en mix av löpare från olika delar av landet ?

  • Holaveden

   2018-01-10 at 3:39 e m

   Jag åker med ett gäng från Högby, men på plats i Santa Pola är även ett stort gäng från Göteborg. Så när chansen väl erbjöds passade vi på att köra ett pass med dom

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2022 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑