Känn ingen sorg för mig i Göteborg

Tio sekunder långsammare än förra året. Den fina trenden med nya PB varje år är nu bruten. Det svider faktiskt lite, men det var en tung dag igår. Fick släpa på Snygg-Mackan  i 15 kilometer innan han tackade för sig och la in en växel till. Alternativt var det jag som la i en lägre växel.

Fredrik uhrbom var riktigt pratglad i omklädningsrummet.  Han drog ut och sprang tio kilometer innan startskottet gick, sen5 kilometer efter målgång. Allt för att jaga kilometer. Efteråt ropade han efter öl. Jag tror han blir trea på Stockholm maraton om två veckor. Innan start frågade jag om han ville byta keps med mig. Han sa ja, men jag kommer slänga den över älvborgsbron. Då kändes det inte lika kul längre.

Vi ses nästa år. Den blå linjen och jag är inte klara med varandra.

3 kommentarer

  1. Sitter här o nördar ner mig i resultatlistan sent på natten. Futtiga 10 sekunder måste svida det förstår jag ! Men tänk på damsegraren förra året som missade en stor bonus med 1 sekund typ….Du kanske har sprungit för mycket i vår för någon gång kommer det en dipp men svårt att veta. Man ska ha flyt med väder o vind och ryggar att hänga på osv. Såg dig på teve uppför Älvsborgsbron, alltid några sekunder :). Eksjö nästa.

  2. Grattis! Runt 1.13 två år i rad…….starkt!

  3. Grattis till en bra tid igen, värmen gjorde nog att ett nytt PB uteblev (tror jag) annars hade du satt det.
    Du slängde väl inte kepsen….!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2020 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑