Fira in tolvslaget med holaveden

Årets sista dag är här!


Vilket fantastiskt år det har varit. Jag kan bara blicka tillbaka på godbitar. Men nu är det dags att gå vidare och ta oss an 2016. Tillsammans firar vi in det första tolvslaget på wiredaholms golfbana. ”Jaha, ska vi gå en runda?” tänker säkert ni men, nej nej nej, fel fel fel. Vi ska åka skidor och prata om året som gått. Ta med en termos med något varmt i så ses vi där från kl 10:00 sen håller vi i över tolvslaget. 
Topp 3 bilder från 2015 enligt trumslagarn! 
Här kommer dom, håll i er… 
– På tredje plats. En sån där underbar bild från Huskvarnaberget. Jag och Oskar står och pustar ut efter en fredagslöptur. 

andra plats. Robban i målfållan efter 21kilometer i skog och mark. Lägg märke till detaljerna. Ansiktsuttrycken, tutteskavet, de lättsaltade chipsen i näven och den odefinierade vätskan som rinner nerför benen. Jag vet inte, och vill nog inte veta vad det är. En bild som beskriver hur man känner sig i målfållan efter en halvmara i skogen. 

Och så på första plats. En bild tagen av mig själv ca 10 sekunder efter att Palle gick i mål på Vasaloppet. Det låter klyschigt men denna bilden säger mer än tusen ord. 


Hörs igen 2016, då återkommer vi med en liter summering över 2015. Vi vill rikta ett stort tack till alla som läser bloggen dagligen. Det är fantastiskt roligt att veta att det är några som läser våra texter och tankar. Utan er hade det inte varit lika roligt, det är ett som är säkert. Hoppas ni får ett fantastiskt avslut på detta året. Och tänk på att på andra sidan tolvslaget inatt väntar samma veva igen. Vasaloppet, Landsjön runt, göteborgsvarvet, lidingöloppet. Det är bara bestämma sig. 

 

4 kommentarer

  1. Loppen i all ära, men det är Era berättelser om "vägen dit" som är så intressant läsning. Happy New Yearrrr!

  2. "Hallå är någon hemma"

  3. Tack för underhållningen, holavedenblogg är bästa starten på dagen och missar jag den då så har jag den som bonus efter jobbet! Gott slut o gott nytt till bästa bloggarna!

  4. Tack för sällskapet i skidspåret idag (särkilt Palles muskulösa ryggtavla)Kul att se hela bloggkollektivet samlat på en och samma gång.gott nytt år på er!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2022 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑