Tvåplaggslöpning

Johan myntade utrycktet häromdagen. Dock kör jag för många plagg för att vara en äkta tvåplaggslöpare men känslan är den samma. Skor, strumpor, kalsonger och ett par korta shorts. Viktigt att dom är riktigt korta så solen kommer åt ställen som sällan får solljus. Viktigt är också att skippa tischan eller linnet eller vad man nu springer i för att få den där riktigt goa känslan. Sen bar det av 5 kilometer in till vätterstranden. Försökte spänna musklerna lite för att smälta in bland alla gymkillar. De hade stora muskler med tydliga konturer som är helt onödan när man ska springa milen fort. Snacka om för mycket tid spenderad på gymmet. Sedan 7 kilometer hem med paus för att beskåda det vackraste denna jord har att erbjuda; solnedgången. Magiskt vackert. Förstår inte varför vi svenskar envisas med att åka utomlands när vi har det så vackert här hemma. Där satt jag och min käraste och grunnade på livet tills den gula bollen försvunnit. Jag kom fram till att tvåplaggslöpning är grymt. 


Haha kolla, det är ju löjligt vackert

På lördag tar jag färjan över till den lilla plätten i mitten av Vättern. Ska försöka springa milen fort och försvara holavedens färger. Vi har ju trots allt en vinst från förra året på vårat samvete. Vi får se hur det går, just nu säger väderleksrapporten mellan 25-30 grader. Det kan gå lite segare i värmen men vem är jag att gnälla över vädret, det är lika för alla vilket är det viktigaste. 
Passa på att bada nu gott folk, snart är det vinter och snödrivorna ligger utanför knuten. Allt gott / holevden genom örnen 

10 kommentarer

  1. Tvåplaggs löpning är galet vackert.

  2. Ang. Tvåplaggslöpning, finns det direktiv på vilka 2 plagg det innefattar eller är det fritt fram att välja? Mvh kvinnlig bloggläsare…

  3. Skor och korta shorts är det som gäller, inget snack.

  4. Enligt rykten är det Kaxholmen kickwaxers som har pinkat så mycket i Landsjön att det numera råder badförbud där. Vill ni vara vänliga att sluta med det. Vi vill bada.

  5. Enligt säkra källor är Landsjön åter badvänligt. Om det tillfälliga förbudet råde pga att Oskar målat båten i miljöpartistisk anda vill jag låta vara osagt.

  6. När det gäller idrottskläder så tycker jag faktiskt att kvinnliga friidrottare på tv ska ha lite mer täckande klädsel. Som tittare händer det alltsom oftast att tankarna far iväg till annat än det rent sportsliga. Vad tycker Kaxholmen kickwaxers?

  7. Tvåplaggslöpning är najs

  8. Små badbyxor med minimal bh är det många som har på tv. Tänk dig vårruset i den stilen ha ha

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2022 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑