Fredagsfys.

Äntligen fredag. Mitt namn var ursprungligen Johan och det var under det namnet jag senare också blev döpt. I den lutherska kyrkan. Är av bondesläkt uppfostrad. Ses som allmänt samhällsintreserad. Tidigare landslagsman och tv kändis. Sysslat med musik i ungdomen senare elitsoldatsutbildad. Arbetar i Byggsvängen och har tidigare bloggat hos Erik Wickström. Kommer kanske inte enbart skriva om konditionskultur utan säkerligen blir det sprida skurar. Högt och lågt. Helt ocensurerad vilket känns lite farligt.

Fredag är allas favorit. Dags för fys. Fredag brukar följas av helg vilket oftast medför ledig tid och fysiska romanser. Ska delge er lite olika pass jag har kört under fredagsfys.

Drabbades under julen av en orkan förkylning som svepte bort all form av mänsklig värdighet och fick till följd att träningsårets första pass blev i måndags. Mitt syfte med veckan var att komma igång överhuvudtaget. Allmänt klen och farmors mjölksyretålighet är saker som följer en längre frånvaro av puls. Tungt att rulla igång hjulet men senare är meningen att det ska rulla utav bara hel&(%/&)e. Torsdagens pass här.

 

Fyra varv av följande

15min Stakmaskin följt av 3min ”vila”

Under min 1 körs 20 armhävningar

Under min 2 körs 40 situps.

Under min 3 körs 17 KB swing a 20kg.

 

Första varvet startas ouppvärmd och jag höll tempo 1.58,3/500m. Andra varvet 1,56,7. Tredje varvet 1,55,7. Sista varvet var meningen att höja till under 1,55 men verkligheten var ikapp och den bristande formen ett faktum så stannade på 1.55,3. Jag körde 100m längre på sista varvet än på det första.

Hade Youtube som sällskap och König Ludwig Lauf 2012 året det var svinkallt. Erik var uppe och drog och Anton Järnberg förfrös kinden. Kolla in Swix ski classics kanalen på tuben riktigt bra. Jag tänker inte länka jag vet att ni har kompitensen att hitta den själva.

 Hetaste bröderna i Skidvärlden just nu. Rikard Tynell är Sveriges senaste världsstjärna i längd.
Selfie är ett fotografiskt självporträtt och uppkom 2005. En Selfie med IPad är ungefär så lågt man kan sjunka i självförödmjukelse.

Syns i spåret i helgen.

Eder Johan

1 kommentar

  1. Du är ju en grym bloggare. Kör hårt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2022 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑