Grådagar, daskdagar, kylan är tillbaka dagar. Ingen är speciellt glad över det. Inte undertecknad heller. Går i väntans tider.Fått tandvärk. Rent förbannat. Visdom. Har sitt pris.

Grabben skrotade på hojen. Första gången på riktigt. Ingen större skada. Framförallt inte för det dödsdömda lädret. Prioriteringsordningen andas, rör han på sig, hur ser cykeln ut. Ingen som börjar med det här tror sig komma undan utan att ha testat läkköttet. Vila några dagar sen ska vi cykla på Grännaberget med G. Och på söndag drar den organiserade träningen igång på Stopte.

Sprang med Arvid. 20km kanske sexhundra höjdmeter, för att bara dra till med en siffra. Har varit piggare men också väldigt mycket sämre. Det var inte riktigt vår. Inte en vitsippa på vitsippestigen. Vi undrar när det är premiär för 10km spåret? Är det någon som vet hur det kommer gå? Har en karta som bloggen kan delge? Ser fram emot den.

Våren är lömsk när det gäller skador. Peppar peppar. Oskar kände av höften i förra veckan. Man får inte gå i fällan att bli mjäkig med den bara för den protesterar lite. Oskar ville springa 10×800 i måndags. Han är inte mjäkig.

Jag ska duscha sen väntar drömmarnas rike. Vi hörs.