Ont om tid igen. Någon gång tappade man försprånget och har i alla sina dagar därefter jagat ikapp. Det är som det är. Ett kort inlägg är också ett inlägg. Ett knep är att skriva några inledande meningar på studs så ser det iallafall fylligare ut vid en första anblick.

Nu över till det verkliga innehållet. Holaveden kommer springa JB leden vid kristiflygare. En otroligt bra idé. Precis vad den här våren behöver. Det man undrar är hur mycket Oskar ska behöva vänta? Om Arvid droppar av vid hälften eller bara stänger av Ulfs klocka? Om det är Robbans barnlösa helg eller om Johan överhuvudtaget överlever sista milen? Sist var det med nöd och näppe. HRL

Övrig ej nödvändig information kan va att bokstaven C är helt meningslös. Kan bara uttalas som K eller S.  Har inte ens ett eget uttryck. Aldrig tänk på detta tidigare. Nu kan ja inte riktigt tänka på någonting annat.

Har ni träffat sådana där som ska gå och lägga sig extra tidigt men som alltid är vakna när ni går och lägger er? Dom är beundransvärda.

Cyklat det första riktiga MTB passet. En trötthet i benen som man inte riktigt kan känna igen från någonting annat. Roligt.

Ps Påskharen finns inte!

/Johan