Våren är värme, hopp och lust. Ja jävlar, vi lägger ännu en vinter bakom oss. En bra vinter i en upp och nervänd värld. Kylan kom och solen glänste, nästan för bra för att vara sant. Det var bra men nu är det förbi. Bara vasaåket kvar. Tränat en del med Erik. Riktigt trevligt. Han skulle åkt idag, gick säkert kanon. Får skriva och fråga. Kanske blir fler pass tills nästa år? Gott sällskap är bra.

Rätt sugen på att springa faktiskt. Det är bra.

I år är det som det är. Vi kan inget göra. Men nästa år är det 100år sedan det här spektaklet mellan Sälen och Mora börja. Ska vi inte ta oss samman och spänna bågen. Hyra hela huset rätt av. Inse att nio mil skidor inte är så himla farligt utan kan va en riktigt trevlig dag faktiskt. Det behöver inte ligga allt för mycket prestige i det. Även om man ska kunna känna den i luften. Allt för det blåa och röda. Hårdheten. Chippe & Olof. Pelle, Magnus, Sören, Staffan, Viktor, Jonas, David, Joel. Thorbjörn, Stefan, Anton och Oskar. Arvid & Markus. Lasse på Strand och Daniel Wetterheim. Håkan, Helene, Malin & Sofie och Erik. Mikael & Ulrika, och barnen. Janne i skogen. Michael, Per och Johan. Niklas och sönerna. Det finns så mycket skidåkare i den här bygden. Det har bara slumrat men är på väg tillbaka nu. Boka bussarna, fixa en trysilresa nästa år så anfaller vi.

Svar från Erik nu. 4;43 i kanon väder. Nya backen kändes enklare än den vanliga.

Förflyttat Calle Örnemark tavlan från kaos garaget till sovrummet. Förhandlingar har inletts. Den kommer passa där, om det nu blir så. Planerar en attack för att sätta upp den. Har också en plan för att spackla igen hålen.

Monterar naturligtvis på en dragkrok på den tyska kärran. Att man inte tänkt på det. Det verkar till och med ganska smidigt och inte speciellt dyrt. Vad lurar nu i vassen tänker ni? Även ja tänker det.

Man får fråga lillebror. Han kan. Mäkta imponerande.

Nya dagar gryr. Det är bara att göra jobbet. Vi vet vad som väntar.

Av kärlek

Johan