Post husbygge-syndrome

Ikväll dundrar det och far kring huset. Ett väldans väder. Det är kallt inomhus. Är nåt lurt? Kanske skulle slå i någon manual eller ringa någon? Kanske söka på internet? Borde hur som haver ha tänt i kaminen men blev sittande här med mina måsten och inte blev det mycket gjort. Om man ska vara helt ärlig. En del blev betalt dock. Hyrt en stuga i Åhus om en månad. Träningsläger för ungdomarna. Ripa banan om våren. Sand.

Ibland känner man att livet inte riktigt är ens grej ändå. Det är lite för otacksamt för min smak. Men då och då blir man exalterad. Det är värt alltihop.

Fortsätter lyssna på Rune Larssons podd. Riktigt bra. Då menar vi riktigt bra. Nyfiken kvalitet.

Ritar för att bygga ett skåp. Jagar efter någon som kan lackera. Gör små framsteg.

Funderar på att börja cykla MTB. Borde egentligen inte. Men förra året så gick det inte längre att springa samtidigt som han cyklade. Får bli en familjegrej det där. Min son älskar verkligen att cykla. Man borde uppmuntra det där.

Ska blästra, spackla, slipa, spackla, slipa, lackera några detaljer på min bil. Borde egentligen sälja den då den inte har någon dragkrok. Det är inte bra för motocross verksamheten. Men som jag älskat den bilen. En kollega köpte en ny(för honom) bil. Härom dagen gick växellådan. Sådan skit sker dagligen runt om i landet.

Gåvobrev, samboavtal. Agera sk vuxet. Försöka undvika att vara en idiot. Det är en labyrint det där. Vill väl.

Skid-VM orkar inte ens låtsas vara intresserad. Det är lite sorgligt.

Missat bilbesiktningen två gånger på raken. Man är inte i toppform.

Vi glömmer detta och ber för att morgondagen blir lindrigare.

Av kärlek

Johan

Lill-Johan satsar på studierna.

1 kommentar

  1. Gillar ditt sätt att dela tankar, glad att du gör det!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2023 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑