Fjällsemester över landet. Nyp mig i armen. Orkidéen blommar i fönstret. Hon ligger där inne och sover fortfarande. Kaffet är starkt och min huvudbry rör sig kring om jag ska åka på Landsjön alt ta mig bort till Gränna Golfklubb. Svag för golfbanor men när en hjälte spårat på sjön så varför inte, en morgon där på sjön.

Blivit dubbdäck. Hans glädje värt varenda krona.

Måste åka Vasaloppet. Måste då hitta en startplats. Vet du någon som vill sälja sin söndagsbiljett alt lördagsbiljett så säg till så får du min tacksamhet tillbaka. Alla tips är av godo.

Ska ge ljudböcker en ny chans. Just nu Tomas Bannerheds Lugnet. En fruktansvärd bok. Helt i min smak. Urtypen av en Johan bok kan man säga. Läses naturligtvis av Raine Brynolfsson. Kanske på Landsjön?

Arvid tyckte han misslyckades när han sprang 3.47 på en tvåhundrametersbana. Vi är så långt från förra Vintern. Vi är på väg framåt.

Alla mina böcker ligger i flyttlådor mitt på golvet. Ändå beställer ja fortfarande nya böcker. Dom ligger oöppnade på.

Kanske skulle se om man kunde valla lite i eftermiddag? Gurra är sugen på glid. Får ringa TB. Hoppas han är bättre i ryggen och kan va ute på Landsjön. Vet att han älskar det här vädret. Vi hade det i Ljusdal en gång. Kommer du ihåg? Skare på en sjö en ledig dag.

Känn tacksamhet.

IMG_2245

mvh Johan