Vi har konstaterat, att sänglampor ser ut som kukar. En del i vart fall, om man har den fantasin. Och det har man. Lite goa val för tillfället, sådana val som får än att vilja hoppa ut genom fönstret och  bara springa iväg på ett långpass. Gärna bort mot IKHP i maj sol och hela sommaren som en annalkande dröm. Inte tänka, bara springa.

Man kan förlora en timme på kryddhållare, alltså saken som salt & peppar står i. Helt sjukt, känns inte så akut i mina ögonen, egentligen men man blir ju helt dum i huvudet av det här.

Blir det nåt Vasalopp eller?

Stig har gott ur tiden. Morfars bror. Karaktären från väst. Glad i kvinnor och bangade aldrig ett slagsmål. Var med Ingo i Helsingfors 52. Ett herrans liv ni skulle bara veta. Nittio år på jorden sen gick en jävel i vägen och det blev fight, ramlade bröt lårbenet, hamnade på sjukan , fick covid och en slang nertryckt i halsen.

Vad man än gör med sin tid så får man se till att sätta lite karaktär till åren.

Samla mil i februari och skänka pengar till en mer eller mindre förskingring är tänkvärt. Är dock inte redo. Måste ha nåt längre bort i horisonten.

Montera garderober och lyssna på The hellacopters är bland det bästa man kan göra. Såg dokumentären på Svt play. Fem av fem.

Samla mil samla mil. Blir det några i helgen?