Svalorna

Pang! Så var sommaren här och det är shorts hela dagarna. Ett uppvaknande. Två veckor till semestern. Något att se fram emot. Hus Hus Hus.

 

Svalorna har intagit huset. Har rivit fyra bon. Ett riktigt färdigt men inga ägg i. Två getingbon har också rivits. Man är mitt i naturen. Panelen börjar bli färdig och i veckan åker fönstren i. Börjar isolera invändigt. Det ska målas, ett moment som aldrig tycks ta slut. Målande är en väldigt stor del av ett husprojekt.

Var lite pigg i benen i fredags. Sprang medans I & A cyklade på MTB spåret. Fantastiskt roligt. Idag söndag, inga pigga ben alls. Det blir inga lata dagar på semestern.

A’s systers nya pojkvän var i Småland på ett första besök. En triathlet från Blekinge. Det är ju alltid lite speciellt första gångens hemma hos hennes föräldrar. Socialiserandet. Den nyfikna utfrågningen. Och vad fick man höra?

Hur länge kokar du dina ägg Martin?

Det händer bara i Ölmstad.

På kvällen fick vi se Arvid dra runt på Mikael Ekvall och landa in 5k på 14.12. Jävlar så mäktigt.  Den tanken fanns inte såklart när man började hänga med Arvid 2013 och Ekvall hade gjort 2,12 på maran och sub29 på milen. Arvid är påväg uppåt. Vi sitter som klistrade. Borde ta två dagar på semestern och hälsa på han i hamnstaden.

Kanske får man med sig Robban i bilen?

Vi får se på bloggen…

2 kommentarer

  1. Häng på hojen och åk västerut, så tar vi ett varv runt broarna igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2023 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑