Premiär. Nytt. Uppstart. Äntligen och allt det där. Mr G med flickvän anländer strax för en kajaktur på landsjön. Man får hoppas att det inte börjar blåsa mera. Perfekt med en ledig förmiddag sen blir det huset igen. Pö om pö, Sten för sten och allt det där. Måste säga att Falu röd färg är en väldigt vacker färg, nymålat. En brasklapp där.

Arvid springer 10k ikväll. Håll koll på social media. Det ska vi göra. Siktet är inställt på att avverka första halvan på 15.00 sen är det upp till krafterna.

Haveri i bygden. Avverkade en lättare löprunda och hörde ett irriterande tjut från sommarstugsgrannen. En automover fullständigt skrek efter hjälp vid trädgårdslandet. Klev in men kunde föga göra nåt, pin kod, inte gick det stänga av den heller. Fick rycka på axlarna och gå hem.

Grannen Åsa har blivit bestulen på sin cykel. Det är skitsurt. För henne. Att man kan me. Vart dyker den upp nu? Håll koll på polska cupen i Sociala medier. Dock måste påpekas innan någon annan gör det att de flesta polska cyklister cyklar på sina egna cyklar.

Skit händer. Det är ett som är säkert. En stjärna fick idén att ta alla Ik Vistas pengar. Det kan betraktas som en skitjobbig situation för många människor. Ett helt haveri. Man kan konstatera att Ik Vista haft en väldigt imponerande ekonomi, byggd genom decennier, sen bara pang, raserande kommer plötsligt. Men va fan, bankerna, om det flyttas ut över miljonen till utländska konton under ett par dagar, vad i helvete, finns det inget som upptäcker ugglorna. Hur som helst, grus i maskinen, göra rent och smörja. Vem är ja att uttala mig men den här sidan är inte direkt censurerad.

Lägg dags, allsvenskan imorgon, not.
Hej hej