Mot veteran åldern. Om två dagar fyller man 35. Overkligt men bra. Man är inte äldre än vad man gör sig.  Hon är tjugotre och precis färdig sjuksköterska. Med färskpressad legitimation rätt ut i pandemin. Vem hade kunnat tro? Hon kommer till helgen men väskan hängande över axeln. Då är det helg som grannen sa. När vinden leker i det där långa håret på Vistakullevägen då känner både grannen och ja att nu är det helg, fredagsfeeling. Man får ta hand om varandra.

Speciellt i dessa tider. Man säger att virus av det här slaget kan va en naturkatastrof. Att man exploaterat mark som aldrig varit exploaterad och att det har blottat oss för nya viruset som vi aldrig tidigare stött på. Vad vet man?

Dockhuset börjat ta form. En stuga. Ett hus i miniatyr. Min mormor bor precis lika stort eller litet, det beror på hur man ser det. Hon har engnat sitt liv åt idrott, böcker och fantastiska middagar. Tänkte att mitt liv kunde bli ungefär så.

Käkade lunch med en man som precis investerat i en stuga i Sjusjoen. Så kan man också göra. Om man vill ha ett helt perfekt liv. Ett vit paradis. Arvid & ja är inte svårövertalade om att åka Birken.

Den dödsdömda matchen är inställd. Världens mest märkliga slagskämpe Tony Ferguson får ingenting gratis. Tretton raka vinster mot topp kandidater. Försluten för fjorton matcher sen så fick han armen av sparkad men gick matchen ut ändå. Han är märklig. Han är unik, mångsidig och framförallt knepig. När Khabib Nurmagomedov inte får lämna Dagestan så försvinner det där bältet ytterligare en gång bort mot horisonten. Den branschen fungerar som de flesta branscher att man får betalt först efter man gjort sitt jobb och då Ferguson bara gott två matcher senaste 3 åren så måste helt enkelt pengarna in på kontot. Så han ska möta Justin Gaethje nästa vecka. Det blir inte lätt, men spännande.
Tony tar folk till mörka platser.

Stina Nilsson skidskytt. Absolut.