Tjo & tjim

Vi orkar inte med nåt tjo och tjim på bloggen idag. Vi hade kunnat skriva något som skulle kunna uppfattas som ett första april-skämt, men vet ni vad i år ställer vi faktiskt in det. Det kanske är jag som vaknat på fel sida och är allmänt trött och grinig, men det fanns ingen inspiration till något sådant när bollen hamnade hos mig. Det är väl kanske det som är holavedens styrka, bloggen rullar på även utan inspiration, när man är trött och när man är grinig. Det är det som skapar dynamik och kanske gör att vi sticker ut, vad vet jag. Det är ju inte som att läsa de där bloggarna eller följa de där instagram-kontona där allt är frid och fröjd dag efter dag.

Hur som helst. Det är så mycket som pågår just nu och att vara lite extra källkritisk en dag som detta är inte helt fel. Lura någon hemma istället, det är roligare.

Gårdagen bjöd på ett fint pass. Jag var morgontrött och när jag skulle bege mig upp mot mitt kära skatås kändes det som jag ville vända hem igen varje meter. Men väl där uppe mötte jag Rogestedt, Kalle Berglund och Oscar Carlsson. Det måste vara Sveriges tre stabilaste tröskel-grabbar. Så körde vi 4×6 minuter tillsammans och efter det var jag ganska nöjd med livet. På kvällen jobbade jag men de andra körde såklart på med dagens andra pass, och ryktet säger att de körde 10x1000m med snitt runt 2:55min/km. Då förstår man lite hur bra dessa grabbar är.
Snart hoppas jag man kan vara där också. Det hade varit kul.

Vi hörs imon igen. Simma lugnt!
/örn

En helt vanlig tisdag kväll på säröleden. Suldan och Samuel Tsegay i spets, därbakom följer bland annat Grahl, Kalle B, Emil Millan, Micke ekvall och längre bak i fältet ser ni Oscar Carlsson och Anders  Bergman.

foto; louise wanemark 🙂

1 kommentar

  1. Vad rör sig i huvudet på de kämpande på bilden tror ni?

Lämna ett svar

© 2024 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑