Tänk att få se världen uppifrån? Skåda den som en myrstack. Än hit än dit. Stress. Lätt panik. Bråttom bråttom skynda skynda. Va på tårna. Fånga dagen på tio olika språk. Ibland undrar man vad det är vi sysslar med? Vi de arbetssamma. Hade inte ångesten i stiltjen funnits hade inte mycket blivit gjort. Det gäller att smida medans järnet är varmt. Ta dom när dom är unga och formbara. Man hör inte ens vad man tänker? Och tänka, det är det absolut viktigaste, fråga Platon. Arbete är bara distraktion. Ta en funderare. Allt är nyckfullt. Tråden är tunn som knivens egg. Skör som en baksida.

Frida Karlsson. Superstar.  Bragdguld?

Häromdagen lyssnade ja på en podd där Jonas Karlsson pratade om Friidrottens värsta rekord. Daniel Komen 7,20 på 3000m. Han gillade inte att träna. Han varade inte länge, men han kunde springa. Visste knappt vem han var, om ja ska va ärlig.

Det är inte bråttom. Men livet är hårt och tufft. Då får man bli hård och tuff. Inatt är det supergala i slagsmålsvärlden. Israel Adesanya har utmanat 42 årige OS silvermedaljören i brottningYoel Romero. Något som aldrig hänt, att någon utmanat Yoel. Kubanen är ett fysiskt unikum. En best helt enkelt. Det blir intressant.

Daniel Komen? Titta här. Våren är här. Löparvåren.