Rubriken är inte mitt formbesked. Så länge man andas så finns det hopp. Är man på väg att göra samma misstag som i höstas? Man måste lära sig, men man vet iallafall om det. Gjorde en ”Chris Andre Jespersen” på Lidingö och frös nästan ihjäl för att det kostade 40kr att få sitt ombyte till målet. Målbilden denna gången Mora. Målbilden i höstas var att överhuvudtaget ta mig till ön.

En av dom stora har gott bort. Abadi Hadis är död. 22 bast. Blir aldrig 23. En av fem man som genom tiderna gjort sub 13min 5k, sub 27 på milen och halv maran under 59. Han får aldrig uppleva att springa runt landsjön. Det kan du. Anmälan är öppen. Olof säger att du får tretusen spänn om du kommer först. Du borde få en kram när du går i mål. Säg nu inte att ja skrivit det där, den tråden är säkert inofficiel.

Ola magnell är också död. Tänker på inledningsraden till påtalåten ”Du har känslan men inte rätta viljan.” Det är många som har rätta viljan men inte känslan fört som man säger. Känsla är skitsvårt. Abadi hade den, Ola också. I sina gärningar.

En som inte är död än men sannerligen redan är en legend är Roger Akelius. Ett geni. Satt en gång bland vinflaskorna och hörde en gammal man berätta om hur hans vän blev blåst av Roger, mycket underhållande. Nu kan ni höra Roger berätta hur han blev blåst av SE banken i SR. Underhållande.  Han har låtit göra sin egen gravsten för att det inte är någon annan som kommer göra det åt honom. Vilka kvinnohistorier. Han lever.

En som också lever är min kollega. Hjärtat stannade men hans fru höll liv i han med HLR knäckte tre revben och fyllde levern med blod men lever gör han. Grannen hade en hjärtstartare i bilen.

Två döda två levande. Bloggen lever vidare.

Vi hörs