Är det idag det sker?
Vår småländska stolthet har sett riktigt het ut senaste tävlingarna och allt pekar mot att han gör ett allvarligt försök mot OS-kval i Valencia idag. Kanske kan det rent av räcka till svenskt rekord. Det blir spännande att följa. Givetvis tillsammans med andra svenskar som är bland de bästa vi har i landet. Jag hoppas vi får flera tider under 2:20.
Svensk löpning har haft ett riktigt fint år, jag tror det skrivits många artiklar om detta redan men ändå värt att påpeka igen. Ett exempel är stockholmaren Archie Castel som nyligen gjorde 1:04:10 på halvmaran i San Sebastian. Senaste tio åren hade den tiden placerat honom som etta hela 6 gånger, som tvåa 3 gånger och som trea en gång på sverigestatistiken, i år 2019 räcker det bara till en sjunde plats. Min egna tid 1:08:00 räcker i dagsläget bara till 24e plats i Sverige. Jag håller ändå tummarna för att jag får vara kvar på topplistan som sträcker sig till de 25 bästa året ut, men det hänger mycket löst. Jag kommer i alla fall inte förbättra den innan årskiftet så jag får förlita mig på att det inte dyker upp nåt nytt namn på listan.

Valencia är som sagt platsen där det sker idag. Vi skickar alla lyckönskningar vi kan och kommer senare uppdatera er om hur det gick.

Denna bilden har nåt. Två stilmedvetna killar i Palles kök efter ett varv runt landsjön. Med den vill vi önska glad första advent!