Dagens tips på lördagsaktivitet.

Spring följande intervallpass; 90-75-60-45 sekunder, med 45 sekunders vila rakt igenom. Ingen serievila utan 45 sekunder där också. Upprepa några gånger tills du blir riktigt riktigt trött, gärna 4-5 gånger. Stegrande fart, dvs första repitioner i varje serie som är lång ska gå lite långsammare, och den sista ska helst gå relativt fort. Jag gillar den typen av intervallpass som både stimulerar löpekonomi och uthållighet. Ett bra genomfört intervallpass är om sista serien blir den snabbaste. Progressivt är alltid bra.

Därefter är det läge att slå sig till ro i soffan. Vila benen lite på bordet om det är tillåtet. Slå på vinterstudion som har smygpremiär med supersprint från Östersund. Kanske inte för att tävlingen i sig är så värst spännande utan mest för att känslan med vinterstudion är så himla go. Jag överväger till och med att värma på en kopp glögg, men det är inte helt bestämt i skrivande stund.

Kan även passa på att rekommendera Det svenska popundret pp SVT play. Det var riktigt smidigt igår att slå på det istället för att halvt leta ihjäl sig på Netflix, där man oftast ändå landar i en film eller dokumentär man  redan sett. Man kan summera det hela med att det har producerats bra musik i Sverige.

Bilden har egentligen inget med texten att göra, råkade bara ha den i mitt kameralbum på mobilen.

Treblig helg

/ örnen