Kenyanska löpare springer fort för de har ingen iPad.

Är frekvent stel i sätesmuskeln. Framförallt på vänstersida. Funderar på om det finns ett samband eller rättare sagt det ligger nära till hans att misstänka att en bidragande orsak kan vara mina två ganska allvarliga knäskador på högersida under dom två senaste åren. Någon form av balans fel är det. Har också problem med att sitta ner under långa stunder. Man får trycka ut det med hjälp av en tennisboll och ständigt stretcha. Ska testa att träna tunga utfall. Iallafall lite tyngre än vad som körs idag.

Denna problematik återkommer ständigt för mig. Funderat mycket kring det. Borde ta det vid hornen. Skriva till en fackman och sedan få behandling. Skulle vilja göra ett kroppstest. Hitta mina svagheter och sedan råda bukt på dem. Nu när ja sitter här så känner ja faktisk i höger skinka. Det är ett problem. Och problem måste lösas. Problemet är lite för litet för att ha blivit löst direkt.

När det gäller sjukgymnaster, fysioterapeuter och naprapater så gäller det att hitta rätt. För att få ett positivt utfall. Det är som att hitta en fru ungefär.

Helg. Skönt. Ska rulla köttbullar och ta igen mig. Läsa den nya boken. Vara. Älska. Finnas.

Mando Diao har släppt nytt album. Lovande.

Nu höstnjuter vi. Och ber för att Arvids lår ska hålla. Håll koll på uppdateringar på kanalerna.

/Johan

 

 

1 kommentar

  1. Rubriken?? Ett nytt sätt att skriva, som inte har någonting alls med texten att göra. Banbrytande… endast på Holaveden. 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2024 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑