Ytterligare några bra dagar har passerat och bokförts in i träningsdagboken. Låret känns av, men det går att träna kontrollerat och relativt hårt. Hoppas det släpper helt hållet under hösten.

I tisdags 14×600 meter med världslöparna Samuel Tsegay och Mustafa Mohammed. Det var hårt. Till en början låg jag med i klungan och det kändes lugnt och fint, men tider verkar inte vara elitlöpares starka grej. Efter ett tag kortade de av både vilan och själva intervalltide med 10sekunder, då blev det genast väldigt hårt för en örn.

Imorgon åker hela gänget till Norge och springer Hytteplanmila. Det ska bli en riktigt go helg. Själv har jag inga ambitioner tidsmässigt, men det ska bli kul att få ta på sig nummerlapp för andra helgen i rad. Oftast när man går in med en avslappnad inställning så brukar det gå ganska bra, men huvudsaken är att låret håller.

Bröderna ingebrigtsen står på startlinjen, men kanske kan våran egen Samuel utmana om seger. Vill ni hänga med under resan så uppdateras det flitigt på team popcorn runners på instagram, in och följ!

Allt gott.

/ örnen