Onsdag

Har varit på rehabiliteringscentrum för genomgång av mitt knä. Det ser bra ut. Höger lår dock 4cm mindre. Har en plan framöver, där ingår Lidingö, även om ja inte säger det högt. Var på öxnehaga igår och sprang med Adina. Det var ett tag sen ja var där. Hon frågade innan om det är mycket backar och ja mindes och sa att milen är ganska flack, det var den inte konstaterade man under dom första kilometrarna.

Alliansloppet var snortight. Juryn gjorde som dom skulle, dock kan och kommer säkerligen arrangören göra annorlunda till nästkommande år. Kul att det är nytt race redan på torsdag under  toppidrottsveckan i Norge. Läste rubriken till en krönika på sweski och det var liknande det som skrivits här på bloggen förut. Att rullskidor har framtiden för sig och inom ett par år kommer det vara med i OS. Det är i rullskidor som tillväxtpotentialen finns.

 

2 kommentarer

  1. Varför hade de gjort en avgränsning på upploppet?

  2. Upploppet var avgränsat för åkare som skulle ut på nästa varv och inte gå i mål. Några minuter innan eliten kom flyttade man konerna och gjorde en betydligt smalare passage för åkare som skulle varva. Stod vid mål och det var minst sagt hetsigt efter målgång.

Lämna ett svar

© 2024 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑