Rutiner, rutiner, rutiner. Jag har tappat dem alla och vet inte ens vart de tog vägen. Distans-måndag, intervall-tisdag, styrke-onsdag, tröskel-torsdag, vilo-fredag, intervall-lördag och långpass-söndag. Vad hände egentligen. Juste, semestern. Som vanligt tappar jag det där halvseriösa löprlivet fullständigt under semesterveckorna, det var därför det fick räcka med endast två stycken denna gången. Kanske kan jag komma tillbaka lite snabbare då. Drömmer om Lidingö, det kommer bli riktigt skoj.

Men vilken semester det blev. Helt perfekt skulle jag faktiskt säga, även om det bara blev två veckor. Hann med precis allt jag ville göra, förutom en vecka cykel på Mallorca. Men den sparar jag till i höst.

Joel Hallabro spelade final i swedish beach tour, rätt häftigt för en kille som började lira beachvolley lite på skoj efter en knäskada för några år sedan som gjorde att han inte Linde fortsätta åka skidor. Men senaste åren har det inte bara varit på skoj utan lite mer allvar. Det krävs om man vill ta sig någonstans. Fokus, timmar, glädje till det man gör och givetvis en stor nypa talang.

Nu ska jag börja springa igen. Om låret håller vill säga…

/örnen

Hittade en oöppnad burk hjortronsylt i kylskåpet på jobbet. Blev superglad. Åt massa pannkakor. Blev supermätt.