Vi formulerar vidare. Ett tag var spiken fäst i kistan. Men ingen slog in den. Meningen med semester är att bryta av, bryta vardagens rutiner. Nästa år kanske vi ska stänga bloggen en månad? Det är fantastiskt när det gror igen. Stop vila börja. 

Hur kommer den här höstsäsongen bli? Kommer Robban slå bollen i nät och förbli skadefri? Kommer Arvid få ett nytt PB på lidingö? Kommer Oskar börja skriva om batterivärlden? Man undrar ju, och får säkerligen veta under hösten.

Det är farligt bra nu knäet. Det farliga ligger i att det är lätt att köra på utan att bygga upp det ordentligt. Man måste göra sina övningar. Ska också gå till en specialist när semesterveckorna är över. Formen är för tillfället obefintlig. Men allt är inte obefintligt. 

Varför är inte Simkinesen avstängd. Världen lider av alldeles för obefintlig kinakritik. Medelklassen älskar billig dynga och kapitalvärlden älskar bra kurvor. Världen går hand i hand med riktning åt helvetet. 

Ikväll blir det upptakt för träningen på öis. Kör rullskidsintervaller vrålförsiktigt kl18(Peter Nilsson start alltså intervallstart). Styrka kl19. Vi ses.