Ibland lust och fägring stor. Sitter på färjan på väg mot Gränna hamn. Tyst stilla knappt en människa här som ja, som avbrutit ett sjöslag efter 1/3.

Ni vet dom där vågorna som drar med en. Tjo & tjim och live musik. Botten upp och allt det andra. Men det gäller att prioritera. Jag har gjort mitt nattsudd.

Skara sommarland med grabben hans mamma med familj, min flickvän och min bror med familj. Det är en stor familj det. Säga vad man vill men det är kärlek. Man är tacksam.

Gränna är så vackert härifrån, egentligen är det ljuset i mörkret som är vackert. Små små hopp i det stora mörkret.

Än går vi inte mot höst, halva sommaren ligger framför oss. Kanske är hoppet viktigare än destinationerna? Vad vet ja men en blickpunkt, en utsikt en riktning. Framåt drömmarna hoppet lever.

Sommaren blev tuff, väldigt tuff. Må hända dåligt prioriterad men föga såg man det haltande komma. Det gick bra på många fronter i våras, livsglädje var dag timme in och timme ut prima time. Kanske för bra för att vara sant, iallafall hållbart. Kramer kanske tänker likadant jobba, plugga och träna tävla, allt framgångsrikt. Nu går han runt där besviken. Allt har ett pris. Betala, lär och gå vidare. Amen.

Ni som vill ha ett filmklipp. Googla Juian Alaphilippe.

På återseende.