Vilken helg, pang, sol, mums. Man börjar få upp hoppet. Snart är det dags att gå runt i shorts hela dagarna. Skjuta pilbåge och kicka gris. Livet är lika underbart som koltrastens sång.

Det kan också vara skoningslöst, hårt, brutalt. Det är så lätt att dras med. Kostnaden för Höreda ska betalas. Det är lika bra att ta det och svälja. Det blev lite dyrt. Konditionen var bra, psycket och förutsättningar samt händelseförloppet var klockrent, bara föll på plats. Men musklerna och några olöpta ligament fick sig en törn. Och törnar kan man ta,men alltför många blir lite tråkigt. Men som sagt man tar kostnaden och håller käften, det blir bäst så.

Att hålla käften är en taktik också, mentalt effektiv. När ja tappade bort Vasaloppet två veckor innan start så knystade ja inte ett ord. Det var så illa att det hade varit möjligt att det inte skulle blivit något lopp alls. Men har man bestämt sig så har man bestämt sig. Som Wolfgang sa ”Never trust a feeling”. Vet inte om han har rätt men det är tänkvärt ändå. På det du är bra på är intention livsviktigt, på det du inte behärskar är den inte lika effektivt.

Deklaration, det är ett helvete, varje år. Omkostnadsbelopp.

Hittade en film för måste varit nästan ett år sedan. Hörde och läste några omdömen. Fick känslan att den här måste man bara se. Här finns det lärdom. Letade lite lätt, men kammade noll. Man är fördålig på att använda saker på rätt sätt. Ett tag kunde ja betalt var som, för att få se den, suga in den. Men nej man förblev otillfredsställd alldeles för länge. Gav tillslut uppdraget till en kvinna som likt Lisbet Salander har hela ryggen fylld av tatuering. Häromveckan kom hon åter och sa att hon hittat filmen, så i fredags var det dags. Papper och penna och allt rullade igenom. Helt underbart. För alla som tror att det var någon pirat grej så måste vi göra er besvikna, det var helt enligt lagboken. Klart sevärd. Såg nu ikväll att man kan se filmen för 40spänn på youtube. Det bör man göra, istället för att slänga bort sin tillvaro på strunt. Trailern kommer här nedanför såklart. Självklart så funkade den inte men vi får ta det och fortsätta hålla käften.

Christopher Kubasik & Paolo Genovese vi kommer hålla ögonen på er, hedanefter.

Fyller år, kluven till att folk ska säga grattis. Verkligen målat in mig i ett hörn där. Måste ta mig ur. Firar hos mitt ex med min nya flickvän. Älskar långvariga relationer.

Skulle behöva en BMX, ingen som har någon som samlar damm? I utbyte kan erbjudas röntgenplåtarna inramade.

Just fan, huset, alltid är det något man glömt.

Lycka till alla, vad ni än tar er för. Vi hörs. Hej