Sälen 2019

Hade en helt underbar dröm nu på morgonen,dock osäker på vad som egentligen utspelade sig i detta töcken. Men morgonen kom med en känsla av välbehag. Är inte den som kommer ihåg drömmar. Det är lite synd. Man säger att drömmar kan berätta något för en som man inte vet men som är av betydelse för än. Om det nu har betydelse och man inte vet om det, var kommer det då ifrån? Det är det undermedvetnas mysterium. Några minuter av själaglädje var det allt. I sömnen är kroppen lika levande som vanligt, man säger att hjärnan reparerar sig själv och det kräver lika stor insats som om man vore vaken. Det är en märklig saga som pågår.

Hela resan började lite djävligt. Vi bröt av nyckeln till takboxen redan innan vi hunnit lämna Gisebo.Det var ändå ett litet helvete som utspelade sig. Vi öppnar nu med hjälp av en s.k förortsnyckel. Skam och fasa på en och samma gång.

Träningen?

30km första kvällen. Bra pass.

60km andra dagen och ensam på After skin i längdpjäxor.

Alltså en After-ski publik måste vara den tacksammaste för ett gäng musiker. Hur förklarar man musik? Hur det berör människor i sinnesstämningar? Man säger att verkligen rör sig ständigt i flera olika lager och det gäller musik också. Det är komplext,enkelt och livs levande. Om man blir lite flummig så kan man prata om olika energifält. Det är svårt att få någon ordning på det. Man kan bara älska det. Älska det och älska det. Ett upprepande mönster.

Nu går snart bilen det är dags att dra vidare ut i natten. Aldrig stanna bara färdas vidare och vidare. In i drömmarna.

50km imorgon? Kanske 60 vi får se.

Ha en bra lördag vänner.

/Stuga 13A