Nu ska det gå att åka skidor på Hallby! Ett minne blott är dom där zontävlingarna när det skottades snö från diken och skuggpartier. Det blir till det bättre, så sakterligen. Vi syns där någon gång under helgen, måste bort till världens bästa TB och sickla skidorna. Måste kolla om båten till barnbarnet är färdig. Funderar på att önska mig ett par skejtpjäxor av tomten?

Längtar till Orsa.

Landsjön runts rekordhållare David Nilsson son nyligen slog Rikets rekord på halvmaran springer i helgen Kumamoto Kosa 10-Miler, det ska tydligen rapporteras live på JRN. Annars springer löpareliten Fukuoka marathon på söndag. Den maran som förr rankades som den mest prestigefyllda i världen har ja hört, gäller väl inte längre men Boston vinnaren finns på startlinjen.

Sprint i Lillehammer idag, ska Teodor börja vakna till liv? Han är en favorit hos mig, han kan bli världens bästa långloppsåkare, om han vill.

Långlopparna har sitt inledande lagtempo idag i livingo, det ser vackert ut, saknar Marcialonga, måste åka en tredje gång. Rekommenderar Vasapodden för er som är intresserade.

Tänkte skriva om schack men får ta det en annan gång, tror norrmannen vinner, blixtschack är hans grej, har ja hört.

Såg en trädkrypare i förra vecka, religiöst.

Ska vara hundvakt åt Britta, döpt efter Britta Johansson Norgren, hon som drar in dubbelt så mycket prispengar som Kalla, som för övrigt är namne min kollegas hund, men inte får hon gå på idrottsgalan för det, däremot fick hon ett gult kort i bruks. Det är inte tacksamt, sen kan TP tycka vad han vill.

Ska köra hundtricket på min dejt idag, tror det kan funka. Ska bjuda på risgrynsgröt och rostad macka med julskinka sen ska ja spela Elin Ruth Sigvardssons julskiva hela kvällen. Har ni inte spelat den iår? Öppna låten Christmas is a drag i eran Spotify app så kan julen rulla in i era hjärtan.

På lördag ska zigenarnas konung mötta den hårt slående Amerikanen Deontay Wilder. Någon av dom får sitt livs första förlust. Wilder har knockat 40 motståndare hittils. Efter träningen när ja skulle kasta i mig ett par ägg och se sista presskonferensen på webben så bara Nej, det där är en krogkö. Björnholmen all iver agan. En tar av sig tröjan och kvinnorna bara ler rätt in i hundratals kameralinser. Världen alltså. Älska den.