En sån där intensiv helg är över. Vaknade upp i ett regnigt och blåsigt Göteborg med alldeles för lite sömn i bagaget och halsont som grädde på moset. Då vet man att man haft roligt i alla fall. Vi gör en kort resumé över helgen som gick!

Torsdag; vaknar upp i ett regnigt och blåsigt Göteborg då också. Vi åker till nåt mer solsäkert tänkte jag och min hyresvärd och drog till Borås, närmare bestämt fristad. Eller till och med bortom det, vischan eller vänga tror jag det kallas. En förkyld mamma hejade vi på innan vi drog vidare. En handfull kantareller skymtades på markerna.

Fredag; vaknar upp i ett regnigt men vindstilla kaxholmen. Hälsar på en förkyld mamma. En snabb kaffe tidigt i ottan innan jag och hyresvärden rullade in mot spira för att samla in pengar till världens barn genom att springa ett varv runt munksjön. Ett klassexempel på hur man förenar nytta med nöje. Vinsten blev att undertecknad fick sitta i musikpanel under förmiddagens sändning av Flipp eller Flopp. En dröm att få prata i radio! Tänk om det kunde bli ens levebröd. Under kvällen intogs stans bästa tacos med goda vänner.

Lördag; inte lika tidig uppstigning men ändå på morgonkvisten. Starten för äppleloppet gick 11:00, och att vara på plats tidigt för att känna på stämningen är lämpligt under en sån här folkfest. Vinst för mig och Oskar Lund ansvarade som ni vet för andraplatsen. En snabb lunch på p-vägen innan vi skyndades oss tillbaka  till vischan för en 25-årsfest. Det var här någonstans jag drog på mig lite halsont men fy vad kul jag hade. Blev medbjuden till en skidresa till Italien, så visst var det lyckat! Dansgolv till…sent! Sånt som händer.

Söndag; back to Gbg. Ett halvlångt långpass betades av utan att förta sig. Riktigt riktigt bra känsla under löpturen, men då vet man att det är nåt lurt på gång.

igår; halsont. Kanske ska testa gymet lite i alla fall, det var ju längesen nu tänkte jag. Pang – axeln ur led. Igen.

Sa jag att det skulle bli en kort resumé? Jag ljög.

/örnen

Segerintervju av självaste Big Boss. 

Bild tagen av http://fotografelia.se/