Kl 14,55 är klockslaget som helt utraderas av lite semester? Klockslaget som enligt vetenskapen ska vara vårat minst produktiva. I verkliga livet absolut. På semestern, ingen aning. Jag vet inte ens vad klockan är, tror den ligger på laddning på sängbordet. Man kan aldrig vara säker, i livet ”ja lägger allt lite var stanns”. Måste skärpa mig för 1078e gången. Ta mig i kragen. Ruska om mig och bli en annan, mina fantasiers man.

Kroppen har en egen timer. Den reglerar kroppstemperatur och hormoner får oss att vilja gå och lägga oss och sådana livsviktiga saker. Den kallas suprachiasmatiska kärnan. Är tydligen inte större än ett riskorn.

Två sociologer körde en halv miljard Twitter tweets genom en dator och fick fram att vi är småglada om morgonen lite buttra på eftermiddagen och själaglada till kvälls. Det förklarar en hel del. Om varför jag är så jävla positiv just ikväll. Livet leker, inte ett spratt med mig just nu. Replikan låsas att han sover trotts att ja hörde när han var uppe och fiskade fram hörlurarna och ligger där inne och youtubar. Kreativt säger den positiva anden, det är ju ändå ingen skola imorgon.

Det brinner tänker ni, det är väl ändå inget positivt med det? Men det är tur att det inte brinner här.

Det där med det Svenska jordbruket. Anledningen till att man stannar på en plats är att det är fördelaktigt att leva där. Det är inte kul att vara hungrig någonstans.

44 Polska brandbilar. Hur kan vi återbetala våran skuld till det polska folket?

Utbyta av tjänster med det Polska folket.