Återigen bra backintervaller. Det flyter på, regnet skingrade oss lite men vi höll i och färdades framåt och framförallt uppåt. Det är bet i rullskidor. Blir kanske rosa hjul och lite nr lapp i slutet av sommaren, det skulle vara roligt. Har ju en revansch att utkräva på Alliansloppet. Den borde tas. Märks att det har blivit lite form i träningsgruppen då nervärmningen är full av maxryck. Annat var det för några veckor sen då man mer stannade för att spy i vägrenen. Allt har sin tid. Som semestern, den är nära nu.

Man säger att psycket omvandlar information eller fakta åt det positiva hållet. Löpning är i lite dvala men bara Arvid kommer ut så får det nog bieffekter, tänker ja. Var är han egentligen?, inte sett röken av han. Han kanske kommer gående med håret längst med torget i kvällsljuset när man sitter på duden på fredag. Första rundan på mig grabben.

Richard Thaler är jävlar i mig en riktig stjärna. Är man dålig(?)på alla ämnen så hittar man på ett eget och blir Kung. Människan vill göra en bra affär, lever för det drömska. Lurar sig själv hela tiden. Efter intervallerna så hade tydligen ingen varit och handlat, fanns enbart vita rädisor och polsk sprit, ja som kände mig så fit och långt från den kostens destruktivitet. Stack iväg till pizzerian för att köpa en kebab i bröd, fanns en tre kronor felbeställd för samma peng, sänkte budet 20spänn och fick den. Och ja bara,

Tids nog så dog ju kroppen och självföraktet växte som en murgröna inombords. Richard Thaler! Glöm aldrig det mina vänner. Det är en riktig ekonom de. Vi behöver alla lite hjälp.

Håknarparundan på Torsdag, ska släpa mitt degfeta arsle till oupptäckta höjder.

Alltså vår käre pizzabagare, det är inte bra de där, men vem kan säga det till han? Han har stått där tio till tio 80% av ett helt liv. Vi behöver alla lite hjälp, tunnare bottnar och bättre råvaror. Vad i helvete är isbergsallad?

Försökt undvika Almedalen så mycket det bara gott men trillade ju ditt naturligtvis. Som den knarkare man verkligen är. Men det här är bland det bästa ja sett. Ifrån två håll, underbart vackert. Och roligt. Typiskt att ja tycker det, känner ja.

Den där pizzan var en dålig idé, en typiskt dålig idé, och jag visste om det hela tiden, hela tiden. Det är tvärtemot när man sitter på krogen och bartendern säger att han beställt en taxi åt en, det är alltid en bra idé. Det finns likheter där, säger bara Richard Thaler. Ska aldrig glöma de. Den här gången var sista gången, ja lovar.

Vad jag behöver egentligen är lite jävla verklighet och en restaurang fylld av handklapp, ägg, marakas och   Bongo trumma. Tänkte skriva ut det där nynandet men är nog inte karl nog för den uppgiften. Det är såhär det är, vi behöver alla lite hjälp.