Inte krångligare än det behöver vara.

Torsdag. En dag i världen med sej själv. En eftermiddag i ett tomt hus. Hela konstruktionen satt ur spel. Scenografin ämnad för nåt annat. Ett iordningsställande som får ta sin tid. Möblerna borde bytas ut, tippen. Man tar en dag i sänder. Man trollar med dagarna. Pokermåndag, tacotisdag, läsläxonsdag och backtorsdag. Fyller dagarna allt man kan.

Som ett yrväder sladdade han in på singelspeed, strax före Sluggern gjorde entré från norr. Vi sprang Oskars ”lidingörunda” med den bästa backen jag upplevt, och som ett under var jag med löparna hela vägen upp. Det måste vart den bästa backen iår. Grusvägslöpning upp och ner. Vättervy, körsbärsblommor som släpper från träden och dansar i virvlarna över gruset. Tunga moln som driver bort. Rapsfält och en räv på kvällspromenad. Vilka dagar vi fått till skänks. Ave maria visa dagar är det lättare att vara religiös än andra.

Tog en bärs och grillade med två grannar i onsdags. En Agronom och en läkare. Vilka fantastiskt intressanta yrken det finns. Tycker mycket om höra intressanta människor prata om intressanta saker. Blir som ett barn. Jag antar att det är bra. Dom pratar och jag bygger med lego. Men helvete, få igång mig och jag kan prata. Skriva går dock segare för stunden, fanns en tid då jag skrev mycket korta noveller. Borde lägga upp några under en flik här på bloggen. Ska prata med den tekniskt ansvarige.

Arvid lät mig testa lite tempo när vi gjorde ett släktdrag från lilllyckås in till Vistavallen. Från 4.30 till 2,50. Det sistnämnda var kanske tjugo meter men det sätter perspektiv.

Korv bärs och socialiserande är grädden på moset efter 18k. Man mår. Hockey på paddan. Korven i ugnen. Steker aldrig mat numera. Jag är mer för att göra annat medans maten gör sig själv.

Måste säga att det är en ynnest att ha bra folk omkring sig. Sanna mina ord för denna gången.

4 kommentarer

  1. Idrottens hela positiva mix beskriven 🏃🏽‍♂️👍 !

  2. Bara säg till så löser vi texterna

  3. Ja!!!! Noveller!! komigen! Lägg upp!!

  4. Är det snuskiga noveller? Jag är sugen på att läsa dom oavsett. PUBLICERA!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2024 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑