Respekt till alla som plockade ihop sin utrustning och genomförde ”Rallarn”. Det är något visst med motstånd. Vi behöver det. Det ligger i biologin. Banvallen var ingen enkel match i mitt tycke. Jag slet verkligen med mig själv idag. Det var som det var och man gjorde så gott man kunde. Plockade ut det där lilla extra och la det ovanpå allt jag hade. Det blev som det blev. Genomfört.

Västergötar är hårda som granit. Kom hit och verkligen krossade. Likt kineser så finns det hur många som helst. Vilket landskap, vilken befolkning. Släkt till Jesusalemsriddare allesammans. Rallarloppet skulle yngla av sig i en kortare variant som körs helgen efter Vasaloppet? Det lockar folk och det är ett kanon arrangemang. Tummen upp som man säger på internet.

Det blir att åka skidor så länge som möjligt. Har tänkt att styrketräna seriöst i vår samtidigt som man sakta bygger upp löpningen igen.

Söndagsunderhållningen blir en av Internets största stjärnor. En kanadensisk professor som slagit igenom kolossalt på youtube. Ett internet fenomen. En man som kan tala, tänka och argumentera. En klart lysande stjärna som kan komma att förändra världen och hur vi ser på den och oss själva men speciellt hur vi agerar i den och varför. Han har kallats nutidens Messias. Här har ni ett smakprov på den store Jordan Peterson.