Det var fullt av skidåkare under lamporna på Hallby ikväll. Elljusspårslopp precis som när man var liten. Skejt, mängder av ben trummandes iväg uppför backarna. Föräldrar stod vid snökanten och hejade på alla. En tillfredställande syn. Ett kemiskt bad av endorfiner. Jag har inte en anning om vad jag skriver eller varför. Jag är för trött, för sliten, mörbultad, lat, oduglig och faktiskt pissnödig, vilket är helt fel då jag lagt mig i sänghalmen, detta husets livmoder för att läsa lite rader av Knut Kainz Rognerud. Det går segt och jag måste in med bilen på verkstad.

Att man inte kan glömma och bara drömma. Som i en livmoder. Det perfekta stadiet i en människas liv. Kärnan i dödsdriften.  Dödsdriftens motsvarighet kallas Libido. Detta livets åtrå, begär, längtan och drift. Utan libidot vore vi nonsens och ingenting, helt ointressanta. En annan viktig drift i livet är aggressionen. Den man får ta till när det går i stå, svalnar och sjunker.

Missade inlägg tre dagar i rad pga av snö. Vad i hela helvetet är det frågan om. När kompetent folk utan vare sig tid, lust eller energi suttit dag som natt och möblerat ettor och nollor så bloggkollektivet ska få komma tillbaka till internets värld efter en terroristattack mot ett webhotell. Vad kan man begära? Aggression. Detta underbara medel.

Två smålänningar kämpade aggressivt och hårt sida vid sida under JVM idag. Vilken fight det är att vänta i Hallby om två veckor. Vi återkommer i ärendet var så säkra.

Rysk doping och total förvirring. Kaos kallas det. Kaos fanns innan Gud så det är ingenting nytt. I första kapitlet i första Moseboken står det klart och tydligt ; Gud skapade ordning i Kaos. Se det som det största tecknet på att det behövs något gudalikt för att reda upp i den här sörjan.

Såja, det fanns lite att säga ändå trotts att man är utmattad till precis utanför gipsskivan med doften av tapetlimmet i näsborrarna och urin hela vägen ut mot ollonet. Men nu är det skrivet. Precis på samma sätt som bulka alltid backar in och vänder runt vid varje ny ladugårdsplan bara för att visa de anställda att det är möjligt. Nu toaletten bara för att jag är tvungen, hade jag själv fått välja hade jag aldrig lämnat livmodern.

Du kommer till ljus bara du tar dig framåt, bara framåt min vän.