Ja det är latin och nej jag är inte full. Vad det betyder? Vi vet inte, alltså det betyder ”vi vet inte”.  Jag harvar i den här vetenskapliga revolutionen som främst varit en okunnighetsrevolution och man går med driv in i dom stora frågorna till okunnighetens hopplöshet. Vad är det som väntar bakom hörnet? Ingen aning men ja måste kika efter. Vi går runt med förbundna ögon.

Hösten är vacker men om öringen hugger har jag ingen aning om. Våran okunskap drabbar oss hela tiden. Inte alla men någon förstod att det där var en anspelan till halvvägs till havet. Om man ser till historien så var dom som faktiskt visste hur det var, dom som levde, upplevde och var i handlingarnas centrum dom som minst visste vad som försiggick.

Det är en plåga att gå i backen. Man plågar sig för att kunna plåga sig mer senare. Det är som man springer i en spiral av mödor. Det kan faktiskt kännas behagligt, tro det eller ej.

Arvid reste till Göteborg och drog till med en femte plats i ett millopp med den yttersta Sverige eliten. Det är bara att lyfta på kepsen. Respekt, det kanske är vad det hela handlar om?

Jag hade inte tänkt det men jag kunde inte släppa den, halvvägs till havet. Här har ni från mig till er. Det är vad internet handlar om, att dela bra saker.