Löparen

När får man kalla sig för löpare? Är det när man klarar att springa landsjön runt på under en timme? Eller när man dunkar in 10-milsveckor utan problem? Jag tror jag ska börja kalla mig löpare från och med nu, men mest för stt jag har tappat 2 tånaglar precis. Är man ens löpare om man har alla tånaglar kvar? Tveksamt va!

Boken som Robban skrev om igår har jag också läst. Jag tror vi är många som någongång tänkt ”nä nu skiter jag i detta och flyttar upp till Norrland och bor i en kåta ett par år” , men det är väldigt få jag vet som faktiskt gör slag i saken. Markus Torgeby gjorde det. Kanske för stt han visste att han kunde skriva en bra bok om det efteråt, ellers så var det som han själv skriver, självterapi. Ett par år som formade en vilsen själ. Kanske som lumpen gör med vissa. Eller att tågluffa.

Boken är verkligen värd att läsa. Detta klippet äockså värt att kika in, kanske på en lunchrast när dina kollegor är ute och hetsar varandra på lunchintervallerna. Skippa det, för att springa landsjön runt på under en timme behövs  inga intervaller.

 

2 kommentarer

  1. När (om) du flyttar ut i skogen Arvid – får du med dig Lovisa då?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2022 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑