Sponsra ett PB

Efter göteborgsvarvet sa jag till mig själv att undvika halvmaror tills jag klarat att springa en mil under 32 minuter. Då tänkte jag att att det kanske blir senare i höst eller tidigt nästa år, kanske lite pessimistiskt tänkt men jag var trött på att springa två mil så snabbt jag kunde. Sen tog det 4 veckor innan jag sprang i stockholm på 31:56 och nu tycker Coach Palmér att vi ska sätta kurs mot kusten för att springa en vindkänslig halvmara i Kalmar nu på lördag. Jag är lite sugen, jag tror att det är dags att snygga till mitt personbästa medan man har ångan uppe. Tiderna på fem och tio kilometer indikerar ändå på att det borde gå att kapa en eller två minuter på två mil. Eller vad tror ni? Om inte annat så är det alltid trevligt att få sig en historielektion när man åker bil med Palmér. Man borde lotta ut en resa med Holaveden, det är något som alla borde få uppleva. Flertalet skivor brukar spelas igenom samt granskas, och samtalsämnen pendlar mellan högt och långt, brett och smalt.

Vill du sponsra mitt nya PB på halvmaran?
Swisha startavgiften till mitt mobilnummer 0702950813, du kommer vara huvudsponsor fram tills nästa gång jag springer halvmaraton och i nuläget ser det ut att bli på DM i Hultsfred som går i början av september. En bra investering, jag syns i alla sociala medier samt i gammelmedia då och då.

Nya podden kommer ut imon, håll ut! Den blev väldigt bra om än väldigt lång. Denna gången snackade vi med Jönköpings (kanske Sveriges) hårdaste konditionsidrottare. Kan ni gissa vem det är?

 

2 kommentarer

  1. Jag tror det är Bruno Ström?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2024 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑