Cyklisterna har ett skyddshelgon, Madonna del Ghisallo. I ett museum brinner en eld för alla olycksdrabbade som dött, jämte finns Fabio Casartelli’s cykel. Den han dog på. Allt har samma namn. Berget, kyrkan, helgonet. Madonna Del Ghisallo.

Bob Dylan tillhör min faders generation. Vi pojkar tillhör Björn Dixgård. För att han formade oss när vi var som mjukast. Vi var så mottagliga då. Han gjorde allt vi bara drömde om. Han hade en vän, en som stod vid hans sida, sjöng orden från hans penna. Dom hjälptes åt genom nätterna, med strängarna nertryckta av fingrarna.

Våra mödrar döper sina husdjur efter dina sånger. Du bråkade med dom vi trodde var ouppnårliga.

Vissa stunder låter världen som en forsande fjällbäck. Kan man få hjälp i bruset? Känns Bob Dylan övermäktig? Öppna din Spotify App. Skriv Born in time.

Bob Dylan – Tell Tale Signs: The bootleg series Vol 8.

Sätt dig i en tyskbyggdbil och åk ut i tjugo nyanser av grönt. Se allt från höjderna, försök förstå vad som händer, därute på öarna. Se alla som dansar över parkettgolv, tätt tillsammans. Bli ödmjuk men aldrig någon annan.

Bob Dylans föreläsning finns nu på internet. Snälla Mats Gellerfelt. Jag betalar, i vilken valuta du vill.

 

Billiga privatflygplan. Förstör solnedgången, som flugor. Kapitalister.

 

I ett år har vi burit våra ringar. Vi seglar fortsatt i medvind. Kärlek och klappar på axeln. Vi betalade 1241 dollar för ett troy oz, nu dansar vi kindtätt i köket.12,47%. High-five. 1284 dollar. Denna gången är det verkligen annorlunda, hos Republic National Bank of New York.

Vi har aldrig varit tillsammans som nu. Du packar till din semester i min väska. Jag ska vinka av i krysset. Följ min konstnärs fotspår, min tid kommer. Jag ska älska dig tills mina atomer hamnar i jorden. Med dig, hos dig. Famn, klapp och kyss.

Är det någon som har en cykelpump?

Min har blivit stulen.

Jag har haft så många bra svar, men vid fel tidpunkter.