skogsidrott

På insidan av Johans knä sitter nu mera en del av hans baksida lår. Är inte det konstigt så säg. Tänk att vara den första läkaren som gjorde ett sånt ingrepp. Föreslå idén för första gången i fikarummet mottogs nog med viss skepsis. Skillnaden mellan geni och Paolo Macchiarini är ibland hårfin, antingen kan man bli hyllad med nobelpriset i medicin eller så blir man slängd i fängelse. Första hjärttransplanterade patienten överlevde i 18 dagar, idag kan man få ett helt nytt liv. Det är häftigt vad mänskliga kroppen är kapabel till med lite hjälp från utbildade människor med lite verktyg.

Oskar hörde av sig häromdagen och berättade att han tagit ett beslut att förlänga tjänstledigheten och stanna kvar ytterligare 3 månader i Grövelsjön. Detta är någon vi kan förstå efter alla bilder vi får skickade till oss dagligen, det ser verkligen magiskt ut. Sveriges paradis om man är intresserad av skidåkning. Skaren och toppturer resten av våren fram till sommarledigheten, vi unnar honom det. Precis när Oskar droppat den stora nyheten meddelar Robban i sin tur att han verkar ha gjort klart med en ny klubb. Succén under försäsongen har fått spridning och klubbar i de högre divisionerna har hört av sig. Tiden som tränare i Ölmstad IS verkar alltså redan över, den nya klubben kommer Robban själv avslöja om några veckor när alla papper är färdiga och påskrivna. Läser ni Holaveden är ni givetvis de första som får reda på nyheten. Huruvida detta gynnar Robbans satsning mot Stockholm marathon är verkligen tveksamt, men mycket talar för att det inte gör det.

Till sist vill vi med största glädje meddela att vi för första gången är sponsrade. Sedan den nya hemsidan tog fart och den nya satsningen med podden har målsättningen varit att få med en stor sponsor som vill backa upp oss för att på så sätt kunna öka spridningen av våra alster. Efter succén med Andreas Rangert har nu Husqvarna AB valt att gå in med en liten slant per klick på länken till podden, som ni hittar här – https://soundcloud.com/user-450397479/holaveden-podcast-6-andreas
Vi kommer även agera ansiktet utåt för Husqvarnas nya satsning som riktas sig mot skogsidrott där främst längdskidor och löpning kommer vara i fokus. Det blir ett härligt samarbeta som vi givetvis kommer skriva mer om i kommande inlägg.

Avslutningsvis önskar vi er alla en fin lördag och framförallt en fortsatt trevlig första April.

3 kommentarer

  1. Många Aprilnyheter men en sanning i alla fall. Med ett nytt hjärta kan man få ett nytt liv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2024 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑