Kroppen mår

Det blev som vanligt en underbar lördag på ÖIS-gården. Många trevliga möten och samtal vilket är väldigt trevligt och lite av halva grejen, eller mer än det egentligen.

Själva loppet blev en riktig självförtroendeboost med nytt pers med 1 minut och 59 sekunder. Sprang ihop med Robert Franzen, ÖIS nye löparkung, nästan hela loppet. En trevlig bekantskap, Mora-kille som blev Ölmstadbo för ett par år sen och som nu blev klubbmästare för första gången. Strax innan Berg kom rycket och i Bergabacken drygade han ut ledningen. Kunde inte hänga i ryggen men jag är hur nöjd som helst med loppet som helhet. Jag fick ut max av min kapacitet den här gången. För två veckor sedan testsprang jag banan med Peternilsson som sällskap på cykel och då sprang jag på runt 56 minuter.

Kroppen min mår. Och den skriker efter sömn. Så ni får hålla tillgodo med en utförligare rapport i veckan.

Tack till ÖIS-Loppets fenomenala arrangemang. Kan inte nog understryka min stolthet över moderklubben under sådana här dagar. Eldsjälar och entusiaster rätt igenom. Det är ni som är klubben!

4 kommentarer

  1. Starkt Robban! Alltid kul att vara på Öis med er:) Ja och vilket arrangemang!

  2. Var hittar jag resultat?

  3. Resultatlista finns bara på Facebook. Men kommer inom kort på ölmstad is hemsida. Stort tack till alla er löpare som kom och gjorde dagen så bra ☺

  4. En höjdpunkt i tillvaron.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2024 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑