Är det dags?

Sista inlägget för mig innan Lidingö. Ofta förr har jag underpresterat på Lidingö tycker både jag själv och andra. Med PBn som borde peka på en tid en bit under två timmar har jag många gånger funderat varför det ska vara så svårt att springa 3 st sub40 milar i rad…hur svårt ska det vara liksom?? 4 gånger har jag försökt, tre seriösa. En gång sträckte jag mig tidigt i loppet, en gång hade jag nästan bara cyklat och sprang med Palle första milen, tredje gången skulle 2 timmarsgränsen spräckas men slutade med 2:02, förra året förstördes av hälseneinflamationen och träningen för sista milen fanns ej och jag rullade fikasugen in på 2:09.
 
I år har jag sprungit pass, tävlat långt och varit nästan skadefri….men Lidingöloppet är hårt. Respekten är stor. Det ska bli intressant att ge sig iväg på lördag och se om pressa den backiga sistamilen tillräckligt nära 40. En uppgift som låter så enkel när man läser det från en kontrosstol och känns så övermänskligt när man ser Grönstabacken framför sig.
 
Hur det än går kommer jag njuta av hela smörgåsbordet av energi som brukar erbjudas i Lidingöloppets målområde innan jag haltande tar mig till duschen och senare vidare mot en födelsedagstårta som behöver ätas. Vilket inte ska vara något problem.

7 kommentarer

  1. Tar ni med er båten upp som vanligt denna helgen?

  2. Lycka till i helgen, håller tummarna!!

  3. Tiden är inne för stordåd!

  4. Vädret ska bli perfekt, ingen sol, ingen vind, kanske t o m några svalkande regndroppar. banan är torr som en fredagskväll utan pengar och formen är det inte heller inget fel på. Enda hotet är ett för hårt utgångstempo så var vaksam. Lycka till!

  5. Var f_n är dagens inlägg? Nu blir inte frukosten vad den borde vara 🙂

Lämna ett svar

© 2024 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑