Triathlonfeber

Jag var där. Såg krigarna. Hjältarna. Ironman 70.3 vilken fest det blev. Hela stan med omnejd slöt upp. Och jag med flera blev väldigt sugna på att göra det också nästa år. Vi får se men visst bör man passa på när ett sådant arrangemang finns på en armlängds avstånd. Alla ni som genomförde och fanns där inspirerade nog en och annan. Jag kan räkna till en handfull jag pratade med i söndags som alla ville vara en del av detta i framtiden. Satsar man ger det ringar på vattnet.

Själv drabbades jag av Triathlonfebern redan i lördags och körde mitt eget triathlon i intervallform. Skierg, backlöpning och simning. De två förstnämnda disciplinerna gick sådär men i simningen släppte det rejält och det blev till slut vinst i Bergviks alternativa ironmantävling. Se en sammanfattning här nedanför.

– Bergviks alternativa ironman 2016

9 kommentarer

 1. Förutspår succé i nästa års Ironman, med den simtekniken kan det inte bli annat!

 2. Starkt! Hur långt, eller snarare hur länge simmade du?

 3. Starkt! Hur långt, eller snarare hur länge simmade du?

 4. Trodde jag hade försprång på simmningen, men ser nu att jag får lägga mej i hårdträning även där. Bra fråga Marcus. Man undrar ju lite hur länge man kan hålla det tempot.

 5. Kul med kreativitet!

 6. Starkt!
  Backe i Strutsabacken runt kl 16 imorgon? Jag och bror är i varje fall där:)

 7. Haha! Och nu såg jag videon?

 8. Tack för era ord! Marcus jag låg i i ungefär 20 minuter. Hade lagt i lite extra kvicksilver så det skulle likna Munksjön. Crawlen satt som en smäck!!

 9. Tack för era ord! Marcus jag låg i i ungefär 20 minuter. Hade lagt i lite extra kvicksilver så det skulle likna Munksjön. Crawlen satt som en smäck!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2022 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑