Nu är den strax här, sommaren. Vi har fått några försmaksdagar men de ljusa sommarnätter när man kan sticka iväg på en löptur vid kl 22 hägrar. Springa i endast ett par shorts och skor, känslan av lätthet. Juni brukar vara en träningsmånad för mig. Inte så många tävlingar och ofta finns det tid att träna. Tanken är att det ska bli så även i år.
Sista två helgernas urladdningar av en kropp som inte är i nån vidare form satte sina spår. Benen sa tvärstopp i fredags i Eksjö. Stelt på uppvärmningen. Första fem gick OK, men sen va det gonatt. Benen krampade hela kvällen och någon nerjogg va inte att tänka på. Det var som om inte musklerna löd nervimpulserna. Benen rörde sig inte på rätt sätt. En undlig känsla. Då är det dags att vila. Än är jag inte helt återställd och dethär kommer bli en lugn vecka. Detdär Göteborgsvarvet blev hårdare än jag någonsin kunde föreställa mig.
 
Junis stora fråga, blir det något Sillaränn? Robban skapade blogghistoria för några år sedan när vi fick insyn i hur det numera vilade ”Sillarännet” beslutades att avgöras över 15 km terräng. Läs det här på Robbans gamla blogg innan han blev värvad till Holaveden!