Var god dröj

Uppdatering del 2. 
Vår alldeles egna Robert Davidsson satte det avgörande målet mot egnahem. Slutresultat 1-0. Vi har inte mycket detaljer att ge er, men vi förmodar att det var en tåfjutt. Trevlig lördag på er. 


Uppdatering. 
Det blåste lite för mycket på Mantorp i dag för att kunna springa riktigt fort. På långa raksträckan blåste kepsen av första varvet och till och med målportalen välte. Fick springa solo med en lucka bakåt på ca 25 sekunder hela loppet. Även om jag är missnöjd med tiden åker jag hem med en vinst och det är jag väldigt glad för. Springa snabbt kan man göra en annan dag när det blåser mindre. 

Det var trevligt att tjöta med bröderna Sjöberg i den iskalla väntan på prisutdelning. 


Simon Karlsson på 2a plats hade varit i klevaliden och sprungit backintervaller. 3an minns jag inte vad han hette, men han sprang två minuter långsammare än vad han tänkt så det indikerar på att det var ett tufft lopp för många. 

Starten i Mantorp går 10:30. Snabba skor på för första gången i år. Det är alltid något speciellt med säsongspremiären. Återkommer senare när jag sitter i bilen på väg hem. Då får ni full rapport från loppet samt hur det gick i matchen mellan ÖIS och Mariebo. 
Rekordskorna från Linköping halvmaraton. Borde funka även på 10 kilometer. 

6 kommentarer

  1. Adios är alltid snabba. Kör hårt Arvid!

  2. Eftersom du kör själv så hoppas jag att du har stannat när du återkommer i bilen på väg hem. Någon måste ju ha koll på dig, Arvid! Under loppet lär det inte bli så många. Lycka till!

Lämna ett svar

© 2024 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑