Kjell-Erik Ståhl 70år

Idag fyller han år, den störste av dom alla. Kjell-Erik Ståhl, en levande legend. Idolen, förebilden, citatmaskinen. Hade jag behövt tatuera överarmen hade Kjelle fått vara motiv. Tänk er själva, alltid kunna säga att man är ute och tränar med en som gjort 2,10 på maran. Dessutom snusar han. Hipsterkjelle… Grattis säger vi!

70 maratonlopp under 2,20 har det blivit. Lägg därtill ett chefsjobb som innebar arbetsveckor som i regel var över 60 timmar, och han knegade hela sin aktiva karriär.  När ska Jens lind göra en dokumentär om Kjell Erik Ståhl? När får han sommarprata? När ska svenska folket få upp ögonen för Kjell Erik Ståhl? Kanske måste göra den där tatueringen för att fungera som en vandrande reklampelare.
Nu till något annat. Jag vet att jag tjatar men igår var berget verkligen magiskt. En solnedgång som var något ut över det vanliga samt betongspår och minus två. Både Oskar och Palle gjorde ”comeback” kan man säga. Oskar sågs för första gången sedan stråken med stavar i båda händerna. Visserligen skejtandes, men ändå. Välkommen tillbaka in i matchen säger vi till Oskars högerarm. Palle var på benen igen efter förkylning 2.0 därefter åt vi hamburgare. Nu är vi på gång!

 

1 kommentar

  1. Kom igen svt! Gör ett program om denne ståhlman.

    En mer lokal stålman är Stefan Åberg. Han gjorde nyligen en svensk klassiker inomhus. Simmade i Rosenlundsbadet, cyklade Vätternrundan i spinningsalen, drog Vasaloppet på en stakmaskin och sprang Lidingöloppet på ett löpband………………..
    Ingen kyla i vattnet, inga vallaproblem, ingen motvind och inga uppförsbackar men ändå…….här snackar vi tjockt pannben va?
    Lycka till med flåset i tävlingarna framöver.

Lämna ett svar

© 2024 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑