Lördagsunderhållning

Man kan tro att det är en helt vanlig lördag men så är inte fallet. Idag är vi ute och ”gräver” som journalister väljer att  kalla det. Samlar på oss material och jagar den perfekta storyn. Vi har skickat Palle till Italien för att hålla Holavedenfanan så högt det bara går. Ett par dagar i solsken, blå himmel och 20 grader varmt är precis vad han behöver. Leva life som kidsen säger nu för tiden. Räkna med att Palles uppdatering därifrån kommer få er att vilja anmäla er till marcialonga nästa år. 

Den enarmade banditen ska göra allt han kan för att bärga hem ett DM-guld på berget. Vi var där igår och rekade banan i knappa timmen och den var minst sagt oglamorös. För ful för att visas på bild ett enkel. Att Oskar åker med en stav för att psyka ner övriga startande eller för att hans höger underarm har havererat totalt råder det delade meningar om. 
Sluggern ska äta popcorn. Vi får se om han får ut några läsvärda blogginlägg från den aktiviteten men han kan ju skriva om precis vad som helst och få det att verka intressant, så han lyckas nog denna gången också. Jag själv ska på 90-årskalas. Jag har både klippt mig och köpt nya jeans för att se stilig ut, men vi fårse hur många av gästerna som uppmärksammar det. Det ryktas om tårtbuffé och det känns som det kommer fungera som en perfekt uppladdning inför söndagens långlopp i Ulricehman. Ses vi där? (Långloppet i Ulricehamn alltså, inte mormors 90årsfest) 

1 kommentar

  1. Hellre tårtbuffé än långlopp, hälsa mormor!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2024 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑