Holaveden Live – Stråkenloppet 2016

Äntligen tävling igen! 

Start 11.00. Oskar och Robban på startlinjen. Här följer allt ni behöver veta i realtid.

21.47. Den eviga diskussionen om vallning när det blir mildväder. Det kan skrivas spaltmetrar till det yttersta i detta kapitel. Idag diskuterades detta med dessa två kämpar innan start. Öhrn och Elgh.
17.24. 
/Sluggern 
15:58. Holaveden’s innovativa omklädningsrumslösning.

Upploppsbild.


14:45. Min mobil havererade mitt i skidtävlingen och på något vänster försvann all live-uppdatering från dagen.Mycket konstigt, ska ringa och gnälla någonstans. Kan slänga upp en bildbomb så får Oskar och sluggern berätta om sina egna upplevelser från loppet. Från åskådarplats verkar det ha varit en kämpig och blöt tillställning med dåligt stavfäste och bortregnade spår. Bra träning helt enkelt. 
Sluggern verkade mycket nöjd. I bakrunden skymtar David elgh som fick stryk av just sluggern. Med andra ord verkar träningen gett resultat, kul! 

Nu måste jag ha en semla” va det första Oskar sa efter målgång. Ansiktet utåt för lager 157 verkar hålla med om att det är det enda rätta efter ett långlopp. Undrar om han ätit många semlor efter sin 8e plats i La Diagonala igår. 

Martin gotting anför den jagande klungan under första varvet. Gotting stakade tillslut in som 2a, men Moberg var helt överlägsen, vann med 3-4 minuter eller nåt sånt. Världmästarn låg länge som en stabil 2a men tröttnade. Sånt som händer. 

14:15. 8:a. Kämpigt lopp. Men höll ihop det ganska bra. Nu jagar vi semlor!


10:17. Redo för start! Nr 132. Ett fint duggregn sprider sig över alla desperata vallare.

10.03. Nummerlapp på nu kaffe. Såg en världsmästare precis.

08.14. Molly taggad för sin andra skidtävling på två dagar. Barnens Vasalopp igår.
07.48. 
Mornar före kl 8 borde bannlysas. Kaffet räddar mig återigen. Idag är det tävling. Jag är otaggad just nu. Men det vänder nog snart. /R
08:09. Dags att packa ihop och bege sig mot Mullsjö. Har helgarderat med vallningen. Vi får se vad det blir! Oskar

1 kommentar

  1. Någon tog starten rejält iallafall.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2024 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑