Svårt att toppa gårdagens inlägg. Så många kloka ord sammansatta i en och samma text. Man undrar lite hur han gång på gång lyckas få ihop det så där bra sluggern. Jag lyfter på hatten och erkänner att jag har holaveden som min favoritblogg. 

I torsdags blev jag ett år äldre. Fick snickerskaka till frukost, blir inte bättre än så. Jag tror mitt tjugoandra levnadsår kommer bli det bästa, jag har det på känn liksom. Man vet ju såklart inte vad som kommer att hända på ett år, men jag tror det är många spännande saker som kommer ske. Fick en grattishälsning från Rainer på mejl där han berättade hur jag ska bli en bättre löpare. Tror det var den bästa presenten. Så enkelt och billigt men ändå så uppskattat. Gick även bakåt i inkorgen där jag läste vad Patrik Hallen sagt åt mig att göra för att det ska gå snabbare i skogen. Patrik som tyvärr gått bort i cancer alldeles alldeles för tidigt skickade sina bästa Lidingötips till mig strax innan han dog. Snart har jag fått så många tips om diverse träningpass att jag kan skriva en hel bok om dom utan att ha testat alla. Det blir lätt så när man är nyfiken och frågar om saker. Kanske borde sammanställa den där boken innan jag fyller 23, kan vara kul att läsa när man blir äldre. Tider och rundor, intervaller och repetitioner.  
Hur som helst. Vättern ryker och det finns stor chans att den lägger sig. Jag säger ge den några veckor till men vi får se. Har köpt långfärdskridskor, tänkte att deluxe-David får ta med mig på nån långtur. Hade varit drömmen. Lägger sig Vättern har vi kallföre till april, så fungerar den stora sjön. Idag åker vi skidor på banvallen. Det är spårat mellan stugan från arnesson-land till stugan där Oskar avgjorde tack vare lite fästvalla under skidorna 2013. Vintern är oslagbar. Ta vara på den innan det är för sent. Åk skidor.